Info

www.danske-kunstnere.dk


Galleri for Danske Kunstnere er etableret med det primære formål at skabe kontakt mellem kunst-udøver og kunst-køber.

Kontakten til kunstnerne etableres direkte af en eventuel køber - se kontakt-adresserne på siderne med de enkelte kunstnere.

Markedsføringen af sitet sker via internet, kunst- og andre tidsskrifter, aviser og ugeblade m.v.

Vedrørende optagelse af nye kunstnere etc. kontakt Galleri for Danske Kunstnere via e-mail eller formularen.


Optagelse af kunstnere.

Alle kunstnere kan søge om optagelse på danske-kunstnere.dk. Vi ser gerne et bredt udvalg af kunst. For at opretholde et højt niveau vil nye ansøgere blandt andet blive vurderet ud fra deres cv.

Som hovedregel gælder, at ansøgeren som minimum opfylder ét eller flere af følgende kriterier:

Hvis en ansøger ikke opfylder ovenstående, vil vi tillade os at vurdere, om værkerne har et acceptabelt kunstnerisk niveau. Der vil i så fald være mindst en kunstner med ved vurderingen.

Med dette håber vi at kunne sikre, at danske-kunstnere.dk er et attraktivt sted at være repræsenteret, samt at potentielle købere altid her vil kunne finde kunst af interesse.


Priser.

Priserne forudsætter levering af indscannede billeder, udstillings-cv, præsentation m.v. Hvis vi skal sørge for fx indscanning, indhent da særskilt tilbud. Hver kunstner kan til stadighed udstille maksimum 10 værker.

Venlig hilsen

Gitte Lauritsen & Steen Freudendal, e-mail: klik her.

Galleri for Danske Kunstnere er etableret af Web & Logo Design, Bjørnholt 50, 8520 Lystrup, SE-nummer: 26831431 - website: www.web-logo-design.dk